Rottespærre

Har du spørgsmål? Ring til os på

+45 97 42 40 75

Rottespærre i Holstebro og Herning

Hos Nr. Felding Maskinstation tilbyder vores kloakmester montering og service af rottespærre. Oplever du problemer med rotter i din kloak eller brønd så vil en rottespærre være den rette rottesikring for dig.

Vi har mange års erfaring med opsætning af rottespærrer, og vi bruger kun de bedste rottespærrer på markedet.

Hvis du har rotter er det vigtigt at du får gjort noget ved problemet med det samme. Da følgeskaderne efter et omfattende rotteangreb kan være store og dyre hvis man lader det stå til. Rotter forsager blandt andet skader på rør, stikledning og udgør derudover også en sundhedsrisiko.

Vi klarer monteringen af rottespærren i Holstebro og omegn

Vi tilbyder montering af rottespærre i brønd. Uanset hvor eller hvordan dit hus er udsat for rotter, så har vi den helt rette rottesikring.

Få rottesikret inden det er for sent! Vi monterer kun markedets bedste rottespærre, som er lavet af rustfrit stål, da dette er en af de meget få materialer rotterne ikke kan gnave sig igennem.

Grundig service af rottespærre

Det er vigtigt med regelmæssigt service af rottespærren for at den fungerer optimalt. Med tiden vil der sætte sig papir, blade eller andet slam i rottespærren, hvilket medfører stoppet kloakker. Derfor er det vigtigt med service på rottespærren.

Vi tilbyder faste serviceaftaler i forbindelse med montering, eller enkelte servicetjek til dig som ønsker at en professionel fagmand tjekker at alt fungere som forventet.

Kontakt for pris på service eller montering af rottespærre

Ønsker du at få en pris på et service eller montering af en rottespærre i din kloak eller brønd, så kan du kontakte os på 97 42 40 75 eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Så giver vi dig et helt uforpligtende tilbud.

Følg os på facebook

Følg Nr. Felding Maskinstation på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.

5/5

Nr. Felding Maskinstation har over 1400 likes på​ Facebook