Kloakmester

Har du spørgsmål? Ring til os på

+45 97 42 40 75

Kloakmester i Holstebro med mange års erfaring

Står du og mangler en erfaren kloakmester i Holstebro eller Herning, tilbyder vi hos Nr. Felding Maskinstation professionelt kloakarbejde i høj kvalitet. 

Som autoriseret kloakmester, har vi udført service på rigtig mange kloakker, siden vi fik vores autorisation i 2002. Vi anvender et godkendt kvalitetsstyringssystem til at sikre, at alt er 100% i orden.

Vi er specialister i alle former for kloakarbejde, og kan hjælpe dig, hvis du oplever det mindste problem, med afløb eller oversvømmede kloakker. 

Kontakt os med det samme, hvis du erfarer nogle former for problemer, da det er bedre at være sikker. Oversvømmede kloakker eller afløb kan udvikle sig og skabe ødelæggelser på sigt.

Grundig og professionel kloakmester

Når det kommer til kloakarbejde, er det helt essentielt for driftssikkerheden, at montering, service og reparationer bliver udført helt korrekt. De mindste fejl eller utætheder kan lede til skader, som hverken er hensigtsmæssigt for kloaksystemerne eller omkringliggende boliger.​​​​

Vi er et kvalitetsbevidst firma, der behandler vores kunder med respekt og udfører vores arbejde grundigt og omhyggeligt. 

Vil du være sikker på at få hjælp af en kompetent og professionel kloakmester, der kan sit håndværk, er vi parate til at hjælpe dig. Uanset hvad problemet er, tager vi gerne et kig på det og kan oftest, også hjælpe med det samme.

Kontakt din kloakmester, inden det er for sent​

Er der sket noget med dine afløb, eller oplever du ofte, at kloakkerne er oversvømmede? Lad tvivlen komme dig til gode og tilkald professionel assistance, så der kan blive taget hånd om problemet, før det er for sent, og der sker ødelæggelser. ​​​

Som kloakmester er vi til for at servicere dig, når du har brug for det. Kontakt os endelig, hvis du får brug for os – jo før, jo bedre.

Kontakt os for at høre mere, eller aftal en tid. Vi kan eksempelvis også hjælpe dig som slamsuger, med lægning af omfangsdræn eller andre kloakopgaver. Ring på telefon 97 42 40 75. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud – og desuden er vores priser særdeles konkurrencedygtige.​​

Se billeder af klokarbejde ved at klikke på galleribillederne nedenfor.​
​​Fandt du ikke din opgave her? Så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Følg os på facebook

Følg Nr. Felding Maskinstation på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.

5/5

Nr. Felding Maskinstation har over 1400 likes på​ Facebook