God service

​Rådgivning og vejledning

​Autoriseret kloakmester

Skadedyrsbekæmpelse af alle slags skadedyr

Har du brug for effektiv skadedyrsbekæmpelse i Holstebro, Herning eller Ringkøbing, tilbyder vi hos Nr. Felding Maskinstation, effektiv skadedyrsbekæmpelse, af alle slags skadedyr. 

Vi har en autoriseret skadedyrsbekæmper i vores stab af erfarne og kvalificerede medarbejdere. Vi har mange års erfaring, og kvalitet er en af vores absolutte mærkesager. 

Ved professionel skadedyrsbekæmpelse lægger vi fælder og gift for blandt andet rotter og muldvarper, som er skadedyr, der formerer sig hurtigt. Særligt rotter er svære at få bugt med. 

Ser du rotter, har du pligt til omgående at kontakte os, så vi kan håndtere problemet, før det bliver værre.

Grundig bekæmpelse af skadedyr

Vi er en ældre familievirksomhed, der har eksisteret siden 1963. Siden da, har vi hjulpet mange private og erhverv med grundig og kompetent skadedyrsbekæmpelse. 

Rotter invaderer alle steder, men særligt i større byer, hvor der er tætte kloaksystemer.​

Vi ved, hvordan man skal bære sig ad, hvis man vil blive skadedyr kvit, men det kræver en effektiv indsats. Vi har alle de rigtige værktøjer, der skal bruges, så vi kan fange dine rotter eller muldvarper. 

Vi udfører udelukkende kvalitetsarbejde, da vi lever af glade kunder. Derfor kan du altid forvente et højt serviceniveau hos os.

Lad os hjælpe dig med skadedyrsbekæmpelse

Skadedyr er bestemt ikke dyr, man vil samle på. De bliver til flere og flere, og før du ved af det, har de invaderet hele din bopæl. 

Lad os hjælpe dig med skadedyrsbekæmpelse, der virker, så du kan slippe af med dem korrekt. 

Vi har dag-til-dag service, hvorfor du altid er velkommen til at ringe til os. Så kommer vi senest dagen efter. Har du et akut rotteproblem, rykker vi hurtigt ud.

Døjer du med rotter eller andre skadedyr? Kontakt os, hvis du har brug for professionel assistance til at fjerne dem. Kontakt os på telefon 97 42 40 75.​

Nr. Felding Maskinstation

Skinbjergvej 2A

7500 Holstebro​

Tlf.: 9742 4075

post@nrfeldingmaskinstation.dk

CVR: 25958225​​