God service

​Rådgivning og vejledning

​Autoriseret kloakmester

Historie​

​Nr. Felding Maskinstation blev startet i 1963 af Christian Schubert.

I begyndelsen var det næsten udelukkende sommersæsonarbejde, hvilket medførte, at medarbejderne måtte gå hjemme om vinteren. Hen ad vejen udvidede man med flere forskellige opgaver, som kunne udføres hele året. Eksempelvis entreprenørarbejde, snerydning, hegnsklipning, slamsugning og kloakservice m.m.

1991 var året, hvor sønnen Sten blev medejer. 

Han har uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker,

så man er selvforsynende mht. reparationer og vedligeholdelse af maskiner.

Christian og Birthe Schubert

Grundlæggere af Nr. Felding Maskinstation

I 2000 blev arbejdsområderne yderligere udvidet, idet Sten tog autorisation som kloakmester, og dermed blev man i stand til at holde de to ejere og de fem ansatte i arbejde året rundt.​

2005: Sten Schubert overtager Christians andel af maskinstationen og er i dag ene ejer heraf. Hustru Margrethe Schubert har overtaget al administration og bogholderi i virksomheden, der fortsat styres fra Skinbjergvej 2A. Sten varetager den daglige ledelse, planlægning og organisering.

I de over 50 år Nr. Felding Maskinstation har eksisteret, er holdningen den, at „aftaler overholdes“, man „kommer som lovet“ og dels, at mottoet lyder: „Alt skal passes, intet forsømmes“. 

​Dette er også målsætningen for virksomheden fremover og særdeles vigtig for samarbejdet med såvel gamle som nye kunder.

​​

Nr. Felding Maskinstation

Skinbjergvej 2A

7500 Holstebro​

Tlf.: 9742 4075

post@nrfeldingmaskinstation.dk

CVR: 25958225​​