God service

​Rådgivning og vejledning

​Autoriseret kloakmester

Profil​

Vores arbejdsområde er Vestjylland, hvor vi med vores maskinpark samt dygtige og stabile medarbejdere udfører alle opgaver indenfor landbrug, kloak- og entreprenørarbejde. 

Vi henvender os både til private, firmaer og grundejerforeninger med henblik på udførelse af et bredt spekter af arbejdsområder.

Medarbejderne hos Nr. Felding Maskinstation er dygtige, rutinerede og ansvarsbevidste. De er veluddannede og ajourførte til at udføre de stillede opgaver. Vi bestræber os på at alle opgaver løses professionelt samt med hensyntagen til det omgivende miljø, krav og regler.

Nøgleord: Samarbejde - Rådgivning/vejledning - Kvalitet

Sten, Margrethe, Emma, Simon, Karoline, og

hunden Ziva

Gyllekørsel, Slangeudlægning, Gyllenedfældning græs, Gyllenedfældning i sortjord, Gylleomrøring, Staldgødningsspredning, Pløjning med jordpakker, Såning af korn, Sprøjtning, Halmpresning, Bigballe presning, Rundballe presning, Minibigballe presning, Småballer presning, Skårlægning af græs, Spredning af græs, Sammenrivning af græs, Finsnitning, Majssnitning, Kolbemajs, Majsplukkebord, Såning af majs, Kugledækning, Wrapning, Strigle med såudstyr, Grubning, Flydelag, Hegnsklipning, Slåning af brakmarker, Holstebro, Nr Felding, maskinstation, entreprenør, Minigraver, Minilæsser, Gummiged, Rendegraver, Kloakmester, Kloakering, Udgravning til byggeri, Planering, Nedgravning af kabler, Opgravning af trærødder, Minirenseanlæg, Nedsivningsanlæg, Beplantetfilter, Dræning, Sandpude, Separering af kloak, Betonhammer, Sand og grus, Jord flytning, Slamsuger, Slamsugning, Spuler, Spuling, Traktor og vogn, Flishugning, Motorsav, Vejhøvl, Fræsning.

Nr. Felding Maskinstation

Skinbjergvej 2A

7500 Holstebro​

Tlf.: 9742 4075

post@nrfeldingmaskinstation.dk

CVR: 25958225​​